Изплащане (Лизинг) на техника

PCzone.bg предлага на своите потребители възможността да купят стока (лаптопи на изплащане, компютри на изплащане, фотоапарати на изплащане, телефони на изплащане, принтери на изплащане, таблети на изплащане) през нашите партньори от TBI и БНП Париба. Цялата процедура по кандидатстването за лизинг се извършва през сайта и получавате отговор, за това дали сте одобрен, в рамките на няколко часа. Всички продукти, които подлежат на покупка на кредит имат специално изградена схема на вноските, които са най-добре за вашия бюджет.

Възползвайте се от тази прекрасна възможност в онлайн магазина на PCzone.bg, за да вземете техниката, от която се нуждаете без да е нужно да имате всичките пари предварително.

 

Изисквания на БНП Париба

лаптоп на изплащане с Jet Credit

Условия за кандидатстване за кредит на „БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД
„БНП Париба Пърсънъл Файненс” ЕАД предоставя услугите си само на пълнолетни граждани на Република България и чужденци с право на постоянно пребиваване на територията на Република България, съгласно действащото българско законодателство.

БНП Париба Лични Финанси е:

 

Предимства на потребителски кредит за покупка на стоки с БНП Париба:

 

Параметри на кредита:

 

Минималната месечна вноска по кредита не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.

 

Изисквания на TBI Credit

Лаптоп на изплащане с TB

 

Клиентът избира стоката /стоките, която иска да закупи на изплащане и  я /ги  добавя в количката/кошницата. Избира начин за плащане „ На кредит” .

На кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 150 лв.

С помощта на специално разработен  Ти Би Ай Кредит калкулатор, клиентът лесно може да се ориентира за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да избере най-удобния за него/нея вариант на погасяване. Системата автоматично трябва да изчислява всички полета на калкулатора след избор на срок на кредита.

След като бъде избран  план на изплащане, за да продължи напред, клиентът трябва да даде своето съгласие за обработка на личните данни. За целта се запознава с документа „ Искане декларация за потребителски кредит” и  маркира  полето за «Съгласие». По този начин извършва електронно изявление, че е запознат и приема условията.

 

Задължителни условия, на които трябва да отговарята:

1. Навършени 18 години

2. Сключен трудов договор.

3. Да нямате текущи или предишни непогасени вноски по кредит.

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм